25 Nisan 2017 Salı

Erken Rezervasyonla Tatil İmkanı Jolly Tur

Selamlar :)) Güneş yüzünü gösterdi ve havalar ısınmaya başladı, şimdi sıra tatil planlarına geldi. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte bende erkenden tatil planları yapmaya başladım. Son iki senedir tatil planlarımı Jolly Tour Erken Rezervasyon imkanıyla yapıyorum.
Bütün bir kış çalışıp dinlenmeyi hak ettiğimiz yaz günlerinde iyi bir tatil yapmayı istiyorum. İyi bir tatilden benim anladığım güzel ve eğlenceli bir mekan, bol dinlenmeli, güneş, deniz ve kum eşliğinde stres atmak. Erken rezervasyonla Jolly Tourda aradığım özelliklerde ve bütçeme uygun yerler bulabiliyorum.
Erken Rezervasyonla Tatil İmkanı Jolly Tur
Erken Rezervasyonla Tatil İmkanı Jolly Tur



Ne yazık ki cennet ülkemizde tatile gidebilen aile sayısı çok az. Kıyı şeridimizin güzelliklerinden bizim vatandaşımız yerine hep yabancılar faydalanıyor. Ekonomik açıdan iyi bir tatile gitmek herkes için kolay değil, neyse ki erken rezervasyon seçeneğiyle Jolly Tour bizi bu stresten kurtarıyor ve uygun fiyata dilediğimiz tatili yapmamıza olanak sağlıyor. Geçtiğimiz yaz erken rezervasyon fırsatı sayesinde ailece Ege sahillerinde harika bir tatil deneyimi yaşamıştık, sıra geldi 2017 yaz tatiline. Jolly Tour sitesini incelediğimde çok fazla seçenek gördüm, şimdilik aklımda iki yer var biri Yunan Adaları diğeri Kıbrıs, erken rezervasyonla iki tatil seçeneği de bütçemi sarsmıyor ama ben karar veremiyorum nereye gideceğime. Tatil zamanım gelmeden seçsem iyi olacak erken rezervasyon indirimini kaçırmak istemiyorum :)) Siz olsanız nereyi tercih ederdiniz? Yorumlarda lütfen benimle paylaşın çünkü çok kararsız kaldık.

Bir çok arkadaşım benim gibi tatil planlarını bahar aylarına değil de daha çok kış mevsimine bırakıyor. Erken rezervasyonla indirim fiyat seçeneklerinden daha iyi şekilde faydalanıyorlar. Ocak ayında rezervasyon yaptıran arkadaşlarım var ve tatil sezonunda en gözde mekanlarda çok uygun fiyata konaklıyorlar. Sanırım gelecek yaz için bende kış mevsiminde bir rezerve yaptırabilirim. Erken rezervasyonla jolly tour farkıyla güzel bir tatili her sene hakediyoruz nede olsa. Bu yaz ayları içinde yine erken rezervasyonla bir kış tatili ayarlamayı düşünüyorum. Yardımcı rehberim elbette Jolly tour olacak. O zaman şimdiden herkese iyi tatiller 😊



2 yorum:

  1. Erken rezervasyon için biraz geç değil mi sanki? Biz Şubat'ta yaptırmıştık. :) Firmalar bizi kekledi sanki. :)

    YanıtlaSil
  2. Şubatta fazla erken olmuş :)

    YanıtlaSil