27 Mayıs 2016 Cuma

SAĞLIKLI VE GENÇ BİR CİLT İÇİN KOLAJEN TAKVİYESİNİ İHMAL ETMEYİN…

35 YAŞINDAN SONRA VÜCUTTA EKSİLEN KOLAJENİ TAMAMLAMAK ÇOK ÖNEMLİ
KOLAJEN YATAĞI İLE SONSUZ GENÇLİĞE KAVUŞUN

SAĞLIKLI VE GENÇ BİR CİLT İÇİN KOLAJEN TAKVİYESİNİ İHMAL ETMEYİN…

Cildin genç, sıkı ve sağlıklı olmasını sağlayan en önemli yapı kolajen zinciridir. Bu zincir elastin ile birlikte, cilt, kemikler ve bağ dokusunda yer alır. Yaşın ilerlemesi ile deride kolajen ve elastin proteini üretimi azalır. Ciltte derin kırışıklık, gevşeme ve sarkma olarak kendini gösteren bu eksiklik, cildin sağlığını da derinden etkiler.


Cilt, yapısı itibari ile kendini yenileyebilme özelliğine sahiptir ancak; sigara kullanımı, kötü hava koşulları, güneş, beslenme gibi yaşla birlikte artan dış etkenler cildin yenileme mekanizmasını iyice yavaşlatır.
Ciltteki kolajen yapısına destek olmak için C vitamini ve protein ağırlıklı beslenme önem taşıdığı gibi; sigara ve alkol tüketimi, çay, kahve ve asitli içeceklerden de kaçınmak gerekir.

Kolajen eksikliğinin yarattığı deformasyonun giderilmesi için pek çok estetik uygulama vardır. Ancak, bu estetik yöntemler sadece deformasyon için kullanılır. Tüm vücudun kolajen üretimine destek olmak ve deformasyon başlamadan önlem almak gerekir. Son yıllarda dünyada kullanılmaya başlanan NASA destekliKolajenYatakları oldukça iyi sonuçlar verdiği içinözellikle Avrupa ve Amerika’da yaygın bir şekilde uzun yıllardır kullanılmaktadır.

Tüm dünyada “ışık ile gelen sonsuzluk gençlik” olarak tanımlanan Kolajen Yatağı; cildin derin katmanlarına kadar işleyen 633nanometre dalga boyutunda ışık ile kolajen takviyesi sağlamaktadır. Ciltte var olankolajeni korurken, yeni kolajenüretimini de artırır. Ayrıca, ciltteki yara ve yanıkların iyileşmesini hızlandırır, lekelerin azalmasını sağlar, parlak, sağlıklı, elastik ve genç bir cilt yaratır.

Victoria Secret mankenlerinin ve dünyaca ünlü starların kullandığı Kolajen Yatağının; haftada 2-3 kez uygulanan 20 dakikalık, toplam 20 seans sonucunda istenilen etkiyi verdiği gözlenmiştir. Son derece konforlu bir uygulama olan Kolajen Yatağı; sadece cilt yüzeyinde hafif bir ısı hissi verir.

Dünyada güvenle kullanılan NASA destekli Kolajen Yatağı, şimdi Türkiye’de Esstanbul Güzellik Merkezinde.

Uygulamalarla ilgili detaylı bilgi ve ücretsiz muayene için

Esstanbul Güzellik Merkezi 0216.464 00 01 - 02  



SAĞLIKLI VE GENÇ BİR CİLT İÇİN KOLAJEN TAKVİYESİNİ İHMAL ETMEYİN…

*Basın Bülteni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder