8 Şubat 2016 Pazartesi

ANLATIMLI ÖRGÜ MODELLERİ

El işlerinde maharetli olan bayanların örgü işlerinde çeşitlendirme ya da model değişikliği arayışlarında anlatımlı örgüler sayesinde çoğaltabilme imkanları vardır. Bu sayede dilediğiniz modeli kolayca örebilirsiniz. Daha önce örgü işlemi yapmamış olan biri bile bu anlatımlar sayesinde istediği modeli ya da deseni kolaylıkla yapabilir. İstediğiniz modelin anlatımlı videosunu dikkatli dinlediğiniz ve uyguladığınız takdir de örgünüzü başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Anlatımlı örgüler içerisinde aklınıza gelebilecek bütün örnekler bulunmaktadır. Örgü kazaklar, hırkalar, patikler, çoraplar, danteller, şapkalar, atkılar ne örmek istiyorsanız anlatımlı örgüler ile dilediğiniz örneği kolaylıkla yapabilirsiniz. Örnek dışında motif ve desende öğrenebilirsiniz. El becerinizi geliştirebileceğiniz anlatımlı örgüleri isteyen her bayan kolaylıkla yapabilir.


Bebek Patikleri Örnekleri
Yeni doğmuş kız bebekleri ve erkek bebekleri için her annenin kolaylıkla yapabileceği bebek patikleri örnekleri çeşitleri arasında en çok tercih edilen çiçekli bebek patik modelleridir. Örneği oldukça kolay olan çiçekli desenli patikler haricinde meyve desenli patiklerde örebilirsiniz. Kış aylarında bebeklerinizin ayağını sıcacık olması sağlayacak bu patikleri isteyen her kişi kolaylıkla örebilir. Dilerseniz değişik renklerde çeşit olarak ördüğünüz patikleri bebeğinizin kıyafetlerine uydurarak çok daha şık hale getirebilirsiniz. Meyve desenli bebek patiği örneklerinde en kolay olan model ise çilek desenli patiktir. Özellikle kız bebekler için tercih edilen çilek desenli patiklerin renklerini dilediğiniz renkte örebilirsiniz. 

Yaprak Desenli Patik Modeli
Her bayanın evinde rahatlıkla giyebileceği yaprak desenli patik modelleri yapımı oldukça kolaydır dileyen her bayan bu patiği kolaylıkla örebilir. Yaprak desenli olduğu için patiğin rengi genelde yeşil ve tonları olarak tercih edilmektedir. Kış aylarında botlarınızın içinde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Karlı havalarda bile ayaklarınız sıcacık kalacaktır. Yaprak desenli patik haricinde dilerseniz örgü desenleri kullanarak da çok şık patikler örebilirsiniz. Patik öreceğiniz ipliğin rengini kıyafetlerinizin renklerine göre çeşitlendirebilirsiniz. Tek renk yapmak zorunda değilsiniz. Dilerseniz birkaç renk kullanarak da kolaylıkla patiklerinizi örebilirsiniz. Sevdiklerinize de ördüğünüz patikleri hediye edebilirsiniz. Ya da genç kızların çeyizine koyabilirsiniz. Her bayanın kolaylıkla örebileceği patik modellerini isteğinize göre çoğaltabilirsiniz.

  

1 yorum:

  1. Çok tatlılar :) Bayıldım !! El işlerinde maharetim var ama evlenince de bu patiklerden bebeğime örmeyi çok isterim :)

    Sevgilerimle xx

    YanıtlaSil