21 Aralık 2015 Pazartesi

YILBAŞI HEDİYESİ ARAYANLARA GRATİS’TEN YENİ ÜRÜN ALTERNATİFLERİ

Türkiye’nin kişisel bakım marketi Gratis, yeni yılda hem yeni koku keşfetmeyi sevenler hem de yeni hediye alternatifleri arayanlar için İngiltere’den ithal Yardley London özel parfüm serisini satışa sundu. İngiltere’nin en köklü markaları arasında yer alan Yardley London’ın özel parfüm serisini Türkiye’ye getiren Gratis, yılbaşında ister kendine ister sevdiklerine hediye almak isteyenlere Yardley London ile ideal bir alternatif sunuyor.




Seri içerisinde Kiri ile Citrus Wood koleksiyon içerisinde öne çıkıyor. Süsen çiçeği, ylang-ylang gibi odunsu özleri barındıran Yardley London Kiri kadınların, sedir apacı ve amber aroması ile Yardley London Citrus Wood ise yeni yılda da kendine güzel bakan erkeklerin vazgeçilmez kokularından biri olmaya aday.




Yardley London Citrus Wood

Narenciye esintilerini baz notasında taşıyan Yardley London Citrus Wood; bergamot, huş ve meşe yosununun gizli cazibesini, karakterini aldığını kalp notasında barındırıyor. Geleneksellikten vazgeçmeyen modern erkekler için tasarlanan Citrus Wood son notasında barındırdığı sandal ağacı, sedir ağacı, amber, vetiver ve doğu baharatlarının sıcaklığı ile kalıcılıkta iddiasını koruyor.
Fiyatı: 35,90 TL



Yardley London Kiri

Yardley London, incelikli baştan çıkarma sanatında usta, güzel, zarif ve entelektüel Geyşa’ların zamansız yaklaşımından esinlenerek Kiri ile baştan çıkarıcı, kadifemsi, baharı andıran romantik ve büyüleyici kadınsı kokuyu yakaladı. Kiri’nin üst notasını kakule, karanfil, mandalina ve eriğin karışımından çıkan meyveli ve baharatlı aroma oluşturuyor. Kiri’nin temel notası ise gül ve sardunya gibi canlı tonlardan oluşuyor. Yardley London Kiri’nin son notasında bulunan süsen çiçeği, ylang-ylang gibi odunsu tonlar parfümün floral bir koku olmasını sağlıyor.
Fiyatı: 39,90 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder