13 Aralık 2015 Pazar

“Avène Physiolift Precision Derin Çizgi ve Kırışıklık Dolgusu”

Derinleşen çizgileri doldurun
Yaşlanmaya karşı cildinizin mimarı
“Avène Physiolift Precision Derin Çizgi ve Kırışıklık Dolgusu


Avène Physiolift Precision, derin çizgi ve kırışıklıklarda; kazayağı bölgesi, dudak çevresi, alın çizgileri ve kaş arası çizgilerinde etkilidir. Physiolift Precision derin çizgi ve kırışıklık dolgusu aktif içerikler açısından zengindir ve ince uçlu uygulama başlığı ile derinleşen çizgiler üzerinde kolay uygulama sağlarçizgileri gözle görülür şekilde doldurur, pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur.


Zamana dur demek olası olmasa da bilinçli bir cilt bakımı ile çizgilere dur demek olası.
“Avène Physiolift Precision Derin Çizgi ve Kırışıklık Dolgusu”


Eau Thermale Avène Dermatoloji Laboratuarları 2015 yılında, ileri teknoloji ve etkin içerikler ile yaşlanma karşıtı bakımda maksimum etki yaratan ideal molekül boyutunu buldu.  Zamana karşı daha sıkı durmak, kırışıklıkların ortaya çıkışını ertelemek için yepyeni bir keşif olarak Physiolift’i üretti.

Eau Thermale Avène Physiolift Precision, AscofillineTM, Hyaluronik asit mono-oligomerleri ve Retinaldehit içerik kombinasyonundan oluşur.

AscofillineTM, yaşlanmaya karşı “cildin mimarı” gibi görev yapan yüksek teknoloji ürünü bir maddedir. Hyaluronik asit mono-oligomerleri, kırışıklıkları azaltmaya yardımcıdır ve doğal hyaluronik asit sentezini teşvik edip, cildin fark edilir şekilde dolgun görünmesine yardımcı olur. Retinaldehit ise cildin yenilenmesini sağlayan yaşlanma karşıtı dermatolojik bir aktiftir. Avène Physiolift Precision, yatıştırıcı ve tahriş giderici Avène Termal Su açısından zengin olduğundan, en hassas ciltler bile kullanabilir.
“Avène Physiolift Precision Derin Çizgi ve Kırışıklık Dolgusu”
Akşamları kırışıklıklar üzerine doğrudan uygulayın. Her gece olağan cilt temizliğini yapıp, cildi kuruladıktan sonra, alın, kazayağı ve dudak çevresine uygulayın. Parmak uçlarıyla ürünü yedirebilirsiniz. Physiolift Precision uygulama başlığı uygun dozda ürünün çıkmasını sağlar. İleri teknoloji ile üretilmiş yayılma özelliğine sahip köpük yapısı en derin çizgilerin arasına girerek gece boyunca aktif içeriklerini yayar. Gece boyunca derin çizgileri pürüzsüzleştirir, cildi sıkılaştırır, cilt tonunu düzenleyerek aydınlık verir.

 Avène Physiolift Precision Perakende Satış Fiyatı: 15 ml 125 TL 


1 yorum:

  1. Fiyatı pahalı gibi ama gerçekten faydalı oluyor ise değer

    YanıtlaSil