8 Ekim 2015 Perşembe

Kasımda Renkler Başkadır



Couleurs by QNET Kasım ayında ön plana çıkan ürünleriyle makyajınızı renklendirmenize ve canlı bir görünüme kavuşmanıza yardımcı oluyor.

Sonbaharı bitirip kışa yaklaştığımız Kasım ayında, Couleurs by QNET doğadan ilham alan güçlü renklerdeki ürünleriyle etkileyici bir makyaj deneyimi sunuyor. 2015 yılının trend rengi marsala kırmızısı ruj, mürdüm ve mor tonlarındaki far paleti ve şeftali tonu allık ile ışıltılı bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor.

Ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmeyen Couleurs by QNET “Animal Testing Declaration” belgesini taşıyor.

Couleurs by QNET ürünlerine ulaşmak isteyenler, e-ticaret platformu www.qnet.com.tr adresini ziyaret ederek hızlı ve güvenli bir şekilde alışverişlerini yapabiliyor.









Couleurs by QNET, Şeftali Gücü Allık:Hafif ve doğal rengiyle makyajınıza ince dokunuşlar yapmanıza yardımcı olan Couleurs by QNET Şeftali Gücü Allık, kolay uygulanabilen kalıcı yapısıyla gün boyu enerjik görünmenizi sağlıyor.
Fiyat: 33 TL


Couleurs by QNET, Parıltı Pudra:
Couleurs by QNET pudralar ipeksi dokusuyla cildinizdeki parlamaları önlemenize yardımcı oluyor. Teninize ışıltı veren parıltılı tonuyla, yüzünüzdeki ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmanızı sağlıyor.
Fiyat: 32 TL



Couleurs by QNET, Marsala Kırmızısı Ruj:Couleurs by QNET, 2015 yılının trend rengi olan marsala kırmızısı ruj ile makyajınızda güçlü bir etki yaratmanızı sağlıyor. İnce dokunuşlu yapısı, ipeksi formülü ve kalıcı özelliğiyle tüm gün dudaklarınızın ihtiyaç duyduğu nemi karşılamanıza yardımcı oluyor. 
Fiyat: 31 TL



Couleurs by QNET, Erik Çiçeği Göz Farı:
Couleurs by QNET’in Erik Çiçeği far paleti, renkli bir göz makyajına sahip olmanızı sağlıyor. Uzun süre kalıcı etkisi ve kolay sürülebilir yapısıyla dayanıklı, morun farklı tonlarındaki paleti ile değişik kombinasyonlarda göz makyajı deneyimi sunuyor.
Fiyat: 38 TL


*BASIN BÜLTENİ

2 yorum: