20 Haziran 2015 Cumartesi

NARECZA.COM VE SYNCHROLINE CİLT ÜRÜNLERİ

                                                                       Selamlar :))


NARECZA.COM VE SYNCHROLINE CİLT ÜRÜNLERİ


Yoğun hayatın stresi bizleri,internet üzerinden alışveriş yapmaya yönlendiriyor. internet alışverişlerinde hepimizin belirli ölçütleri vardır. Benim için netten alışverişin en önemli ölçütü siparişin eksiksiz ve zamanında gelmesi. Cilt bakım ürünlerinde netten alışveriş yapmayı seviyorum. Bunların başında da narecza.com geliyor.

Cilt bakımında kullandığım ürünlerin dermatoloji ürünlerinden oluşmasına dikkat ediyorum. Synchroline  dermotolojik ve kozmetik alanında faaliyet gösteren bir İtalyan markası. Cilt problemlerini tedavi eden farmakolojik etkileri olan ürünleri var.  Bu yönüyle dikkatimi çeken bir marka oldu.

Synchroline rosacure  ürünleri yaz mevsimin gelmesiyle kullanılacaklar arasına girdi. İçeriğindeki 30 spf ile cildimizi güneşin zararlı etkenlerine karşı korurken, eşit olmayan cilt tonunu da eşitlemeye yarayan ürünleriyle kozmetik dolabımıza girecekler arasında. Hassas ciltlerin ihtiyaçlarına yönelik ürünlerine mutlaka göz atmalısınız. Güneşten dolayı hassaslaşan ve kılcal damarların görünümü belirgin hale gelen ciltler için uygun jeller ve kremler mevcut.

Synchroline aknicare  ürünleri, akneye meyilli ciltler için özel olarak geliştirilmiş formülüyle akne ve akne izleriyle başa çıkmayı planlıyor. Akneli ciltlerin ihtiyacı olan tüm ürünleri bu grupta bulabilirsiniz.

Synchroline terproline  yüz kremi peeling sonrası bakım ve anti agening bakım kremi cildin elastikiyetinin azalması gibi durumlarda kullanılan ve cildin ihtiyacı olan kolajeni sağlamaya yarayan bir bakım kremidir. Lazer, derin peeling gibi işlemlerden sonra kullanılabileceği gibi, düzenli olarak anti agening kremi olarakda kullanılabilir.

Cilt bakımında sizde dermokozmetik ürünlere öncelik veriyorsanız, narecza.com  sitesine bir uğrayın derim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder