29 Ocak 2015 Perşembe

KLİKSA'DAN DEV HİZMET: KADINLAR NE İSTEMEZ

Kliksa bizler için, Sevgililer Günü’nü zehir eden 9 kusurlu hareketi belirlemiş,ayrıca şu linkten de ulaşabilirsiniz
http://www.kliksa.com/bilgi/9-kusurlu-hareket

kliksa
*BasınBülteni

26 Ocak 2015 Pazartesi

RITUEL DE BEAUTE ÇEKİLİŞİ

                                                                         Selamlar : ))


Rituel de beaute ürünlerini duymayan kalmadı galiba artık. Özel gün bantları bir çoğumuzun favorisi oldu. Bizde sizlere özel günler için ısıtıcı bant ve nefes almaya yardımcı bant hediye etmeye karar verdik. 



rituel de beaute,




rituel de beaute,




Hediyeleri kazanmak için yapmanız gereken çok basit, blogumu takip etmeniz ve Rituel de Beaute Twitter sayfasını Buradan takip etmek ve çekilişi bloglarınızda duyurmanız. Twitter dan takip edip,beni ve firmayı etiketleyerek duyurmanız + 2 hak sayılacaktır. Çekiliş 10 Şubat gece 00.00 da bitecek ve kazananı buradan duyuracağım. Gönderim firmaya ait ve sadece yurt içine gönderim sağlanacaktır.



Twitter Rituel de beaute

Twitter da beni takip etmek için buraya tık tık

Katılan herkese bol şans dilerim.

13 Ocak 2015 Salı

BİTENLER VE ÇÖPE GİDENLER


Selamlar :))




Bitirdiğim ürünler bunlar. Yine hep bakım malzemeleri ve ıvır zıvır şeylerden oluşuyor.


Yves Rocher genel olarak sevdiğim bir marka,portakallı duş jelini severek kullandım,alışverişime hediye gelirse yine kullanırım ama özellikle almam.

Yves Rocher çift fazlı göz makyajı temizleyicisini sevmedim sevemedim, gözümde aşırı yağlı his bıraktı hiç memnun kalmadım,temizlemesi iyi ama o yağlı durum beni irite etti. Zorda kalmadıkça kullanmam.
Dior bronze burada ayrıntılı olarak incelemiştim, sevdiğim bir üründü ama tekrar almam şu sıralar.


Oriflame gül kokulu roll on,memnun kalmadım ve bir daha almam. Kuruma süresi bile çok uzun.
Idol Moments yurt dışından gelen bir aydınlatıcıydı ve krem forumda. Çok kullanamadım ve süresi dolmuştur artık çöpe gidiyor. Sarı alt tonlu bir rengi vardı. Türkiye'de satılıyor mu bilmiyorum ama tekrar bu üründen elime geçerse hakkını vere vere kullanmak isterim.
Mark&Spencer ve Arko el kremlerini severek kullandım. El kremlerinde özellikle aradığım marka yok. Denk geldikçe ihtiyacıma göre alıyorum.



Ecowell yüz toniği  burada incelemiştim ve sevdiğim ürünler arasında. Elimdeki tonikler bitince tekrar alacağım.
Aloha güneş losyonu vanilya kutudan gelmişti. Geldiğinde severek kullandım sonra kalanı unuttum ve çöpe gidiyor. Temiz içerikliydi galiba ama elimde başka markalara ait muadilleri var onlarla devam ediyorum yoluma :))
The Body Shop çilekli body butter,nem vermesi iyi,kokusu kalıcı. Şuan elimde iki farklı çeşidi var,hepsi bitince tekrar alırım ama bu sefer daha farklı kokuları denemek istiyorum.



Oriflame very me likit renklendirici, yaz aylarında ara sıra kullandığım bir üründü. Severek kullandım bir dönem ama sonra sıkıldım ve unuttum şuan çöpe gidiyor.
Tester ürünleri de bu sefer atmadım biriktirdim ama haklarında yorum yapamam :)) minik bir üründen verim alamıyorum çünkü.


En nefret ettiğim burada.Salon expres Konad disk! Kullanamadım beceremedim. Kullanabilene saygım sonsuz. Çöpe yollamayı planlıyorum ama henüz çöpe girmedi,isteyen olursa kargolayabilirim.


Biten ve yapısı bozulan ojelerim, 2 adet China Glaze de çöpe gidiyor,oysa üzerinde son kullanma tarihine bakınca 24 m ifadesi var yani iki sene, alalı daha bir sene olmadı ama bozuldular,sebebi nedir bilmiyorum. Zaten bana göre china glazelerin o kadar da abartılacak bir tarafı yok,oje sonuçta.
Diğer bitenler yazımda renkli kozmetik olacak hissediyorum,çok yaklaştım :))


*Fotoğraflar neden ters yüklendi anlamadım. Sildim düzelttim tekrar yükledim ama olmadı. Bilgisi olan yardım ederse memnun olurum :)

12 Ocak 2015 Pazartesi

URBAN CARE TEA TREE OIL/ YAĞLI SAÇLAR İÇİN ÇAY AĞACI ÖZLÜ ŞAMPUAN

Selamlar :))

Bugünün konuğu urban care tea tree oil şampuan. Ürünün vaatlerine bakalım.

URBAN CARE TEA TREE OIL/ YAĞLI SAÇLAR İÇİN ÇAY AĞACI ÖZLÜ ŞAMPUAN



Tea Tree&Keratin Şampuan;
Yağlı ve kepekli saçlara özel arındırıcı ve kepek karşıtı bakım sağlar.
Aşırı yağlı saçların arındırılmasında ve yağ dengesinin sağlanmasına yardımcı olur.
Anti bakteriyel özelliği ile çay ağacı yağı saç diplerinde derinlemesine temizlik sağlar.Saç kökleri nefes alır.
Paraben içermez.


URBAN CARE TEA TREE OIL/ YAĞLI SAÇLAR İÇİN ÇAY AĞACI ÖZLÜ ŞAMPUAN

Benim deneyimlerime bakacak olursak, ürün koyu kıvamlı,içerisinde SLS olmasına rağmen zor köpürüyor.
Kokusu çay ağacı gibi,şampuanda alışıldık bir koku değil ancak rahatsız edecek kötü bir kokuda değil.
Saçlarımda kepek sorunu olmadığı için ona faydası oldu diyemem ama saç derisi yağlanmasını geciktirdi.
Saç diplerim yağlı saç uçlarım kuru benim. Saçımı gün aşırı yıkamasam sanki 1 hafta yıkanmamış gibi dipleri yağlanır ve o yağ saç uçlarıma kadar iner.  Bu şampuanı kullanmaya başladıktan sonra bu süre 2 güne kadar uzadı. Yani pazar akşamı yıkadığım saçlarımı çarşamba gününe kadar idare etti. Yaz mevsiminde sıcaklardan dolayı her gün duş almak iyi ama bu soğuk havalarda banyo yapmayı sevmiyorum :(( Sizinde aşırı yağlanan saçlarınız varsa bu şampuana bir şans verebilirsiniz.

10 Ocak 2015 Cumartesi

SAFİR GÜZELLİK İLE BAKIM ZAMANI

Selamlar :))
Yeni yılın ilk etkinliğine 3 ocak günü katıldık :) çok güzel,bol bakımlı bir etkinlikti bu.Çınar Ağacında blogunun sahibi Sibel'in davetiyle gittiğimiz Safir Güzellik Merkezinde harika vakit geçirdik.

safir güzellik merkezi ankara
 Mekana girdiğimizde bizi harika bir sohbet ortamı bekliyordu,ikramlarda çok güzeldi. Very cupcake bizlere altında numaralar bulunan kekler hazırlamıştı. Günün cilt bakımı kazanan şanslılarından oldum :)


safir güzellik merkezi ankara

 Merkez,beyaz renkle kombine edilmiş ve temizliğini vurguluyor bize.
Güzellik Merkezinde ise,
Epilasyon, Leke tedavisi, Akneli ciltler tedavisi, Detoks tedavisi, Profesyonel cilt bakımı, Bölgesel incelme, Diyetisyen, Kavitasyon, Vücut bakımı, Selülit tedavisi, Depilasyon, Kalıcı makyaj, Profesyonel Makyaj, El ayak bakımı, Kaş tasarımı
hizmetleri veriliyor.
Ayrıca Şubat ayı sonuna kadar kaçırmamanız gereken bir kampanya var.
% 50 indirimle bu hizmetlerden faydalanabilirsiniz.


safir güzellik merkezi ankara

Toplu fotoğraf olmazsa olmaz :) daha sonra cilt bakımı kazananlar içeri odalara dağıldık.Çekiliş kazananlar,
Gırla Fikir
Sihirli Mavi
Kokoş Kedi ve ben Minik Kelebeğiniz :)


safir güzellik merkezi ankara

Uygulanan bakımın adı Microdermabrasion,cilt üzerindeki ölü deriyi soyarak renk eşitsizliğini giderme,cilt tonunu düzenleme ve ince çizgelere botoks etkisi yapmak. Uygulama yarım saat sürüyor. Cilt bakımı sonrasında hissettiğim temiz ve yumuşak bir cilt. İlk uygulama sonrası hemen hissettirdi kendini. Safir Güzellik Merkezine, Ankaralı bayanların uğraması gerektiğini düşünüyorum çünkü kış aylarında cildimiz daha cansız ve sorunlu oluyor. Bu seneki aşırı soğuk havaların etkisinden cildinizi kurtarıp rahatlatmak isterseniz kendinize bakım hediye edin, memnun kalacağınızdan eminim.
Safir Güzellik Merkezi
Adres Bilgileri:
Bahçelievler 7.Cadde 17/8 
(DenizBankÜzerinde)

Telefon Bilgileri:
0312 213 31 88
0312 215 92 25
0530 150 94 98 


7 Ocak 2015 Çarşamba

URBAN Care’den yılın ilk güzel haberini paylaşıyoruz


urban care
Gratis, Watsons, Rossmann ve seçkin parfümerilerde Ocak Ayı boyunca tüm URBAN Care ürünleri %20 indirimli!

4 Ocak 2015 Pazar

URBAN CARE COLLEGEN SAÇ BAKIM SERUMU

Selamlar :))

URBAN CARE COLLEGEN SAÇ SERUMU
Uzun zamandır severek kullandığım bir üründen bahsetmek istiyorum bugün, Urban Care Collegen Serisi Saç Bakım Serumu.
Bitenler yazısına yakın zamanda girecek olan bu ürünü o kadar çok seviyorum ki tek başına yazılamayı hak ediyor.
URBAN CARE COLLEGEN SAÇ SERUMU


Üzerinde yazdığı gibi anında etki ediyor mu? İlk olarak buna cevap verirsem evet hemen etkisini hissediyorum. Duştan sonra nemli saç uçlarıma uyguluyorum genelde ama bazen gün içerisinde kuru saçlarıma da sürdüğüm oluyor. Yağlı saçlarımda ekstradan bir yağlanmaya sebep olmadı,tabi diplere getirmiyorum ondan dolayıda olabilir. Saçımı fönledikten sonra da elektriklendiği için yine bu seruma sarılıyorum.Asi ve tel tel olan saçlarımı yatıştırıyor ve daha düzgün görünmesini sağlıyor. Kokusu çok hoşuma gidiyor,arada saçlarımı kokladığım doğrudur :))


URBAN CARE COLLEGEN SAÇ SERUMU
Mat ve cansız saçlarınız varsa ve nem eksikliği yaşıyorsanız saçlarınızda bu serumu kullanmanızı tavsiye ederim.Saçı ağırlaştırmadan yağlandırmadan nem verdiğini hissediyorsunuz. Isıya karşıda saçı koruduğunu iddaa eden bir ürün. Genelde fön,maşa,düzleştirici kullandığımızı düşünürsek saçlarımızın matlaşması çok normal. Urban care collegen serumla, matlık ve nemsizliğe çözüm bulabilirsiniz. Serinin şampuan,saç kremi-maskesi ve sıvı şaç açıcı kremi de mevcut. Ürünleri Watsons,Gratis ve Tekin Acarlarda bulabilirsiniz.

1 Ocak 2015 Perşembe

Tavsiye Melekleri, Loreal’in yeni ürünü Magic Blur ile tanıştı

Tavsiye Melekleri, Loreal’in yeni ürünü Magic Blur ile tanıştı



Hepimiz yeni yıla, yeni hedefler, hayaller ve yeni umutlarla giriyoruz. Bir kadın olarak da kendimiz için en büyük dileklerden biri, güzel ve sağlıklı bir cilt...

Loreal’in yeni ürünü Magic Blur biz kadınlar için adeta yeni yıl hediyesi! Bu ürünü Tavsiye Kanalı’nda deneyen, mucizevi etkisini kendi cildinde hisseden ve #lorealblurile hashtag’iyle sosyalmedya’da paylaşan Tavsiye Melekleri, 2015’i muhteşem bir ciltle karşıladı.

Paylaşımın gücüyle markaların yeni ürünlerini ilk keşfeden olmanın ayrıcalığını yaşayan Tavsiye Melekleri, Loreal Magic Blur hediye kremleriyle güzelliklerini ikiye katladı.

Farklı kategorilerden ünlü markaların ürün ve hizmetlerine ücretsiz ulaşıp denemek, bazen piyasaya çıkmamış bir ürünü herkesten önce deneme şansına sahip olmak için tavsiye meleklerinin ve melek adaylarının buluşma noktası tavsiyemelekleri.com’a göz atmanızda fayda var.

Kim bilir belki 2015 sizin de tavsiyelerle hayatınızı değiştirecek bir yıl olur.